Wooter mogelijk te zien op Belgische velden

Wooter mogelijk te zien op Belgische velden
Foto: © SC

De kans bestaat dat Nordin Wooter binnenkort op de Belgische velden is te zien. De 32-jarige aanvallende speler zit momenteel zonder club, maar er zijn enkele contacten.

Vanuit Assysta, het agentschap dat de speler vertegenwoordigd, wist men ons te bevestigen dat er zowel binnen- als buitenlandse interesse is. Men wou echter nog geen namen van ploegen bekend maken die hun oog hebben laten vallen op de Nederlander.
 
Wooter begon zijn carrière bij Ajax Amsterdam. Na 58 wedstrijden en zes doelpunten verkaste hij naar Real Zaragoza. 32 wedstrijden en één doelpunt later nam hij het vliegtuig richting Premier League om er de kleuren van Watford te verdedigen. Daar scoorde Wooter driemaal in 63 wedstrijden. Via RBC Roosendaal en Braga belandde hij uiteindelijk in Cyprus bij Anorthosis Famagusta. De middenvelder, die ook als aanvaller uit de voeten kan, bleef er amper een half seizoen, want Panathinaikos legde 130 000 euro op tafel om hem over te kopen. Daarna was hij nog te zien is het shirt van Sivasspor en AEK Larnaca.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties