Boskamp: 'Pots floot als een patatje'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Boskamp: 'Pots floot als een patatje'

FCV Dender ging gisteren met 4-1 onderuit op het veld van KV Mechelen. Johan Boskamp, de coach van Dender, was niet te spreken over de wedstrijdleiding. "Die man floot als een patatje", was diens reactie op de leiding van scheidsrechter Tim Pots.

"De eerste twintig minuten moest KV Mechelen achter ons aanhollen. Toen viel de 1-0 na hands van Björn Vleminckx. Mechelen leek gisteren wel een handbalploeg, maar de scheidsrechter liet gewoon begaan. De 3-0 was dan ook nog eens buitenspel, maar dat mag je niet zeggen want de ref verdient 1.500 euro per wedstrijdje. Mijn vader moet daar een jaar voor werken", aldus een woedende Johan Boskamp voor de camera's van Sporza

"In tien minuten verliezen we de wedstrijd die we in handen hadden en daar baal ik van. Ik heb er echt genoeg van. Als kleine club wordt je constant voor joker gezet. Ik hoop echt voor die scheidsrechter dat het geen hands was, anders word ik helemaal mesjogge. Heel België zegt dat we zullen zakken. Daar krijg ik als sportman de schijterij van. Maar op zo'n manier kan het niet anders", besloot Boskamp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties