Vergoossen haalt uit naar ex-werkgever PSV

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Vergoossen haalt uit naar ex-werkgever PSV

PSV Eindhoven lijkt een periode van laagconjunctuur in te gaan. Na de uitstekende prestaties in binnen- en buitenland lijkt het allemaal veel moeizamer te gaan dit seizoen voor de regerende Nederlandse landskampioen, niet in het minst in de CL.

Sef Vergoossen was vorig jaar nog trainer van PSV Eindhoven nadat hij de naar FC Valencia vertrokken Ronald Koeman opvolgde. Hij kreeg een goed zicht over de werking van de club en haalt vandaag vernietigend uit over zijn ex-werkgever nadat die club tegen Atlético Madrid en FC Liverpool tot twee keer toe met een serieuze nederlaag tevreden moest zijn.

"PSV stelt mijns inziens de verkeerde prioriteiten. Schulden aflossen is het goed, maar de club doet dat in een te hoog tempo. Er gaat daar veel te veel geld naartoe in plaats van het in spelers te investeren", aldus de Nederlander op Sporza die momenteel fungeert als raadgever bij RC Genk. PSV verloor in het tussenseizoen de Braziliaan Heurelho Gomes en de Peruviaan Jefferson Farfán. Vooral die laatste lijkt niet afdoende te zijn vervangen door de Eindhovenaren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties