Van Damme: 'Niets te bewijzen'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Van Damme: 'Niets te bewijzen'

Volg België nu via WhatsApp!

Tegen Turkije zat Jelle Van Damme nog in de tribune. Zaterdagavond stond hij op de slechte grasmat in het Koning Boudewijnstadion. "Het was leuk", reageerde de Anderlecht-verdediger.

"Of ik nu iets bewezen heb tegenover René Vandereycken? Zo bekijk ik het niet. Ik speel gewoon mijn wedstrijd en denk in eerste instantie aan het collectief. Het was leuk om in deze ploeg te spelen. Je merkt dat we meer ervaring hebben en dat er meer vertrouwen is in de ploeg. We worden sterker."
 
Jelle Van Damme vierde afgelopen donderdag zijn 25e verjaardag en kreeg met de interland een mooi ‘verjaardagsgeschenk’ van Vandereycken. "Vieren? Ik word gewoon een jaartje ouder", grijnst Van Damme. "En als ik woensdag terug in de tribune zit, leg ik mij er bij neer. Ik schik mij naar de ploeg, maar ben daar nu eigenlijk nog niet mee bezig."
 
Tegen Spanje wordt het alvast een andere wedstrijd. "Met een andere tactiek. We zullen waarschijnlijk meer moeten verdedigen, maar ik weet niet hoe we zullen spelen. Dat moet je aan Vandereycken vragen." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties