Huylebroeck: 'Frutos liegt'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Huylebroeck: 'Frutos liegt'

José Huylebroeck, de clubdokter van Anderlecht, kreeg gisteren de wind van voren van Nicolas Frutos. Als reactie stelt hij zich vragen bij de integriteit van de Argentijnse aanvaller.

Nicolas Frutos zei gisteren: "De dokter onderzocht mijn voet en liet daarna nooit nog iets van zich horen." In de krant Het Laatste Nieuws weerlegt José Huylebroeck de feiten die Frutos weergeeft.

"Het is waar dat ik Frutos nog niet gezien heb sedert zijn terugkeer naar België. Dat heeft alleen maar te maken met het feit dat hij mij systematisch ontloopt. Hij heeft al twee keer een afspraak gemist. En wat zijn voet betreft, ik heb hem wel degelijk onderzocht voor hij naar Argentinië vertrok", aldus Huylebroeck.

De clubdokter begint pas helemaal op dreef te komen als hij stelt dat Frutos gewoon liegt. "Het is niet waar dat ik hem ooit heb aangezet om te spelen, ook al was hij daar helemaal niet klaar voor. Meer nog, ik heb meer last gehad om hem uit de ploeg te houden. Hij zei altijd zelf dat hij voldoende fit was. Nu blijkt dat hij de pijn een jaar lang verzweeg. Ik heb dan toch vragen bij zijn integriteit", haalt Huylebroeck op zijn beurt uit naar de Argentijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties