Haacht brengt 10de vrouwenploeg in competitie

Rita De Meyer
| 2 reacties
Haacht brengt 10de vrouwenploeg in competitie
Foto: © SC

Vanaf volgende week gaat bij DVK Haacht de 10e damesploeg in competitie. Naast twee seniorploegen en zeven jeugdploegen, start men nu nog een extra ploeg voor meisjes van 5 en 6 jaar.

Met 10 ploegen is DVK Haacht de grootste vrouwenvoetbalclub van het land en dit door in de jeugd te geloven, voluit deze kaart te trekken en er keihard aan te werken.

Naast pluimpjes, twee duiveltjesploegen preminiemen, miniemen, kadetten, beloften, 1e provinciale en 2e nationale staat er vanaf volgend weekend dus nog een 10e ploeg tussen de lijnen die de naam ‘debutantjes’ zal krijgen. Deze meisjes komen, net zoals onze andere jeugdploegen, in competitie uit tegen jongensploegen uit de omgeving.

Zaterdag 18 oktober spelen al onze jeugdploegen thuis en van deze gelegenheid willen we gebruik maken om alle speelsters samen voor de lens te verzamelen. Deze groepsfoto zal de hoofdpagina worden van onze vernieuwde website www.dvkhaacht.be die binnen enkele weken online zal komen.

Deze 10e ploeg is een bekroning voor inspanningen die DVK Haacht al enkele jaren levert om het vrouwenvoetbal in de streek en in Belgiê op de kaart te brengen. De laatste jaren is de jeugdopleiding van DVK Haacht -uniek in het Belgische vrouwenvoetbal- er sterk op vooruit gegaan en op termijn moet dit jeugdig geweld klaargestoomd worden voor de twee senioresploegen in 1e provinciale en 2e nationale.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties