Somers spuwt ongenoegen bij Utrecht

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Somers spuwt ongenoegen bij Utrecht

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hans Somers is niet langer gelukkig bij de Nederlandse Eredivisieclub FC Utrecht. Onze landgenoot kwam dit seizoen nog maar één keer in actie in een officiële wedstrijd van de club uit de Domstad. Somers geeft aan dat hij open staat voor een vertrek.

"Ik werk erg hard op training en denk ook aan het belang van de club. Ik ben ondertussen al dertig jaar en beschik over heel wat ervaring. Nu vind ik dat er voor mij een gebrek aan respect is. Ik ben boos en gefrustreerd", aldus Hans Somers.

"Om de één of andere reden pas ik niet in het profiel van de trainer. Ik trek mijn conclusies en het spreekt voor zich dat ik tijdens de winterstop of na het seizoen bereid ben om met andere clubs te praten. Nu is er evenwel nog niets concreets", gaat de middenvelder verder.

"Ik sta open voor elk gesprek. Ik voetbal nog veel te graag om me zomaar neer te leggen bij een rol als bankzitter, vooral omdat ik de indruk heb dat de trainer niet snel van idee zal veranderen. Hij (Willem Van Hanegem, nvdr) blijft bij zijn keuzes", besluit een misnoegde Somers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties