Maazou: 'Ik wil er dit seizoen twintig maken'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Maazou: 'Ik wil er dit seizoen twintig maken'

Moussa Maazou breekt dit seizoen helemaal door bij SC Lokeren. De aanvaller uit Niger scoorde al zes doelpunten. Maazou is ambitieus, want hij wil dit seizoen in totaal minstens twintig keer scoren.

"Zes goals? Zeg nu zelf: wat stelt dat voor? Ik wil er dit seizoen twintig maken. Op een dag wil ik dat shirt met die gouden stier dragen. Het is een obsessie geworden. Het liefst heb ik hem na 34 speeldagen want dan wil dat zeggen dat ik veel doelpunten heb gemaakt. Elke wedstrijd begin ik met de gedachte dat ik nul goals heb. Zo ga ik er elke keer weer voor", zegt Moussa Maazou in de krant Het Laatste Nieuws.

Maazou heeft één club in gedachten waarvoor hij in zijn carrière dolgraag zou spelen. Mocht het Engelse Arsenal langskomen, dan zegt hij onmiddellijk ja. "Sinds ik eens met Emmanuel Adebayor heb kunnen praten, is het mijn droom om ooit voor The Gunners te kunnen spelen. Ik zou dan ook de eerste speler uit Niger kunnen worden die het maakt in de Premier League", droomt Maazou al volop over de toekomst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties