Steppe: 'Dubbel gevoel na nederlaag'

vincent van de keer
| 0 reacties
Steppe: 'Dubbel gevoel na nederlaag'

Kenny Steppe debuteerde afgelopen woensdag bij Heerenveen. De doelman werd meteen verkozen tot man van de wedstrijd, maar hij zat achteraf toch met een dubbel gevoel omdat hij twee doelpunten heeft tegengekregen.

"Ik ben tevreden over mijn eigen prestatie, maar ik had liever de drie punten thuisgehouden", zegt Kenny Steppe, die Brian Vandenbussche onder de lat bij Heerenveen verdrong.
 

Die laatste was de afgelopen dagen in de pers onder vuur komen te liggen na een povere prestatie tegen Feyenoord, dat lager geklasseerd staat dan Heerenveen. "Ik was hiervan op de hoogte en dus hoopte ik op een kans", zegt Steppe. "Maar ik had toch niet verwacht dat ik al zou mogen keepen."

Heerenveencoach Trond Sollied liet Steppe pas anderhalf uur voor de match weten dat hij moest keepen. "Hij zei gewoon: 'Doe wat je altijd doet.' Vandenbussche heeft mij succes gewenst, maar meer ook niet", vertelt Steppe in de Nederlandse media.

 

"Ik heb, sinds ik hier ben toegekomen, zo goed mogelijk mijn best gedaan op training en tijdens de matchen met de tweede ploeg. Dat werk werd nu eindelijk beloond", aldus de ex-Germinal Beerschotdoelman. Of hij ook zaterdag zal spelen tegen leider AZ weet Steppe nog niet. "Ik hoop het wel. We kunnen daar meteen de misstap van woensdag rechtzetten", eindigt Steppe. (NW) 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties