Vanhoof: 'Hadden meer punten moeten hebben'

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Vanhoof: 'Hadden meer punten moeten hebben'

KV Mechelen kende een moeilijke seizoensstart, kwam er even weer wat boven op maar kreeg dan vorige week een stevige bolwassing op Anderlecht: 7-1. Fi Vanhoof, de technisch directeur, weet dat de competitie nu pas begint voor 'Malinois'

"We werden geconfronteerd met een enorme blessurelast. Dat is iets wat je maar tijdelijk kan opvangen, maar lang mag dat niet duren. Dat zag je dan ook tegen Anderlecht. Ik ben ervan overtuigd dat voor ons de competitie eigenlijk nog moet beginnen", zegt Fi Vanhoof in de krant Het Nieuwsblad.

"Ik ben algemeen beschouwd niet tevreden met het puntenaantal. Wij hadden al meer punten moeten hebben. Met het geleverde spel kan ik wel leven", blijft Vanhoof kritisch. "Of we voldoende hersteld zijn na de pandoering op Anderlecht? Het was natuurlijk niet plezant, maar het was vooral de manier waarop we de boot in gingen wat pijnlijk was. Anderlecht was zeker sterk, maar wij hebben daar te weinig tegenover gezet. Bij de spelers is er geen mentale weerslag. De groep pept zichzelf op", besluit Vanhoof. KV Mechelen speelt dit weekend tegen SV Roeselare in het eigen stadion. Voor beide teams wordt dit een belangrijke wedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties