Van Veldhoven: 'Jongens zijn klaar voor zondag'

Van Veldhoven: 'Jongens zijn klaar voor zondag'

Zondagavond komt RSC Anderlecht langs op Het Kiel voor de competitiewedstrijd tegen Germinal Beerschot. Harm Van Veldhoven, de trainer van de Antwerpenaren, voelt de kritiek op zijn persoon aanzwellen, maar zijn jongens zijn klaar voor morgen.

Harm Van Veldhoven is er zich van bewust dat hij op niet al te veel krediet meer kan rekenen van de supporters van Germinal Beerschot. "Ik kan eigenlijk niets goed meer doen. Spelen we aanvallend, en gaan we de boot in, dan krijg ik kritiek. Spelen we realistisch en pakken we een punt is het ook weer niet goed. Ik moet daar boven staan, maar makkelijk is dat niet", aldus de geplaagde Germinal Beerschot-trainer in de krant Gazet van Antwerpen.

Van Veldhoven vindt het niet erg dat er zondag een topwedstrijd tegen Anderlecht geprogrammeerd staat. "Het komt ons zeker niet slecht uit dat we nu tegen een topper moeten spelen. Als het van moeten is, dan ontstaat er een druk waarmee we niet altijd goed kunnen omgaan. Ik voel dat mijn jongens klaar zijn voor zondag", besluit de Nederlandse Belg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties