Nikolaidis stapt op als voorzitter van AEK Athene

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Nikolaidis stapt op als voorzitter van AEK Athene
Foto: © SC

Oud-voetballer Demis Nikolaidis is niet langer meer de voorzitter van de Griekse topclub AEK Athene. Hij stapt op uit onvrede met het gedrag van zijn eigen publiek. Nikolaidis zou sowieso in mei volgend jaar ophouden als preses van de club.

AEK Athene is bezig aan een niet al te best seizoen. De geelzwarte formatie uit de Griekse hoofdstad heeft al een achterstand van zes punten op rivaal Olympiakos Piraeus. Afgelopen speeldag won AEK maar heel nipt van Ethnikos Asteras met 2-1. De zege kwam er pas in de ultieme slotfase van de partij.

De supporters van AEK Athene zijn het beu. Eerder speelde de club ook al 3-3 gelijk tegen promovendus Thrasivoulos en is het spelpeil belabberd. Het fluitconcert na afloop van de partij tegen Asteras was dan ook niet onverwacht, maar Demis Nikolaidis pikte het niet. "Ik had nooit gedacht dat de zwartste dag in mijn carrière als voorzitter na een overwinning zou zijn. Tegen Thrasivoulous speelden we inderdaad slecht, maar nu was dat zeker niet het geval", aldus de ex-international na afloop van de wedstrijd.

"We hebben voor de laatste meter gestreden, goed gespeeld en pas in de slotfase gewonnen. Ik snap dan ook niet waarom de supporters fluiten. Ze zien trainer Georgios Donis en mij als hun grote vijanden. Ik hoop dat het door mijn vertrek zal veranderen", gaat Nikolaidis verder. De nu ex-preses speelde in zijn carrière zeven seizoenen voor AEK Athene.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties