Capa zag een nieuw avontuur in Turkije niet zitten

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Capa zag een nieuw avontuur in Turkije niet zitten
Foto: © SC

Onze landgenoot Fuat Capa, momenteel trainer van de Nederlandse tweedeklasser MVV Maastricht, heeft gisteren een aanbod van de Turkse eersteklasseclub Hacettepe geweigerd. Capa wil graag zijn werk in Nederland afmaken.

Fuat Capa kon bij Hacettepe SK Mesut Demirovic opvolgen als hoofdcoach. Die werd zondag de laan uitgestuurd. De club uit de hoofdstad Ankara staat in de onderste regionen van het klassement.

"Ik voel me heel goed bij MVV en wil graag hier mijn werk afmaken. Ik heb dat Hacettepe ook laten weten", zegt Capa in de regionale krant De Limburger. Onze landgenoot werkte vorig seizoen bij Gençlerbirligi, ook een club uit Ankara. "Met die voorzitter daar heb ik goede contacten blijven onderhouden. Ik ben geflatteerd dat ze me terug willen halen, maar ik wil momenteel graag bij MVV blijven."

Capa is er van overtuigd dat de Turken op het einde van het seizoen weer zullen aankloppen. Hij tekende een contract voor één seizoen bij MVV, maar Capa zou rond de jaarwisseling met het bestuur om de tafel gaan zitten om een eventuele contractverlenging te bespreken. MVV staat momenteel op een vijfde plaats in de Nederlandse eerste divisie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties