Bölöni :'We komen om te winnen'

vincent van de keer
| 0 reacties
Bölöni :'We komen om te winnen'

Volg Standard nu via WhatsApp!

Laszlo Bölöni vindt het een groot eer om met zijn Standard tegen Sevilla te spelen,een Spaanse subtopper.Moeilijke opdracht zou je denken na een 4 op 12 en een thuisnederlaag tegen Charleroi (1-2 red.)

"Met Sevilla ontmoeten we in dit geval een van de beste ploegen van Spanje.
Sevilla heeft een pak ervaring in de UEFA-cup (het was laureaat in 2006 en 2007, red). Het is technisch sterk, heeft een hoge balcirculatie, is super in balbezit en dodelijk op de counter." begint de hoofdcoach van Standard.


De Roemeen zal donderdag tegen Sevilla op een nagenoeg volledig fitte spelersgroep kunnen kiezen. "Mikulic is geblesseerd, de knie van De Camargo komt wel in orde. Het zal hoe dan ook niet gemakkelijk worden. Donderdag zullen we een antwoord krijgen op de vraag of Standard dit niveau aankan." 

“Sevilla is nog van een ander niveau dan Everton. Het is ook een andere stijl waaraan we ons moeten aanpassen,ze spelen meer verfijnder dan Everton en Liverpool samen." zegt hij


“Persoonlijk vind  ik dat een Spaanse ploeg lastiger is voor Standard dan een Engelse. Volgens mij is Sevilla ook de favoriet in onze groep. Ik vind het geen voordeel dat we de twee sterkste ploegen thuis ontvangen" concludeert Bölöni

"We zullen beter moeten spelen dan in de competitie als we punten willen pakken. Maar we mikken niet op één punt, we starten om drie punten te pakken." aldus een ambitieuze, maar een voorzichtige Bölöni.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties