Fans van Standard dan toch niet naar het Kiel

Steven Bologne
| 18 reacties
Fans van Standard dan toch niet naar het Kiel

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De moeilijke omstandigheden waarin de supporters van Standard de verplaatsing moeten maken naar Germinal Beerschot heeft alsnog geleid tot een boycot van sommige supportersclubs.

Standard mag zondagavond op het Kiel slechts 675 supporters meenemen, die de verplaatsing bovendien met slechts tien bussen mogen maken. De ticketverdeling noopt de fans om samen te troepen op de bussen en dat vergt een hele organisatie. Hoewel een algemene boycot eerst werd opzij geschoven, hebben enkele supportersclubs nu toch beslist om de match te boycotten om de Antwerpse club financieel te treffen.
 
Vier supportersclubs waaronder de sfeergroepen Ultras Inferno en Public Hysterik maken de verplaatsing alvast niet. Deze clubs hopen dat de overige fans solidair zijn in deze actie en de verplaatsing eveneens niet maken, met de supportersfederatie werd een overeenkomst bereikt dat deze tickets niet verdeeld worden onder andere clubs.

Hoeveel supporters er dan wél de verplaatsing zullen maken is nog niet duidelijk, wellicht volgen nog meerdere clubs het voorbeeld om niet af te zakken naar Antwerpen.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties