Stijnen: 'Een club als de onze moet altijd winnen'

Stijnen: 'Een club als de onze moet altijd winnen'
Foto: © SC

Zondagmiddag om één uur 's middags staat de topper tussen Club Brugge en RSC Anderlecht op het programma. Stijn Stijnen en Jeroen Simaeys kijken vanuit het Brugse kamp al vooruit naar de clash tussen de twee aartsrivalen.

Stijn Stijnen wil heel graag de wedstrijd tegen Anderlecht wat relativeren. "De onderlinge duels zijn zeker belangrijk, maar ik geloof er niet in dat ze richtinggevend zullen zijn. Je moet namelijk constant presteren over verschillende wedstrijden", zegt de doelman van Club Brugge op Jupiler Pro League TV.

"Voor de supporters brengt deze confrontatie natuurlijk altijd iets extra's mee. Er zal echter niet meer volk in het stadion zitten dan in andere wedstrijden want het zit hier altijd vol. We weten evenwel dat Anderlecht het elke ploeg in België erg moeilijk kan maken, maar dat kunnen wij ook en dat weten ze daar ook maar al te goed", waarschuwt Stijnen Anderlecht.

Jeroen Simaeys, zondag een rots in de Brugse branding, is zelfverzekerd. "We spelen thuis, we staan op de eerste plaats, er is dan ook geen enkele andere reden dan uit te gaan van de overwinning", aldus de Brabander. Simaeys is ervan overtuigd dat Club Brugge nog een flinke progressiemarge heeft, maar hij weet ook wel dat Anderlecht nog niet op kruissnelheid draait.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties