Inter weer alleen aan kop

Maarten Vandenabeele
| 6 reacties

Inter heeft dankzij Zlantan Ibrahimovic een overwinning behaald in Palermo, waardoor de Nerazzurri na dit weekend zeker nog aan kop blijven van de Serie A.

In de eerste helft was er weinig te beleven: beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, waardoor grote kansen uitbleven.

De tweede helft was nog maar goed begonnen of Inter nam al de leiding. Met een magistraal schot van buiten de rechthoek zorgde Ibrahimovic voor 0-1, doelman Fontana had geen schijn van kans. In de 62e minuut verdubbelde de Zweed de voorsprong met een snoeiharde vrije trap: 0-2. De thuisploeg kwam de dubbele klap niet meer te boven, Inter had nog enkele kansen op 0-3, maar zover kwam het niet.

Het enige negatieve van de avond voor de Nerazzurri was de gele kaart voor Cordoba, waardoor die de topper tegen Juve mist.