Tomou: 'We blijven het match per match bekijken'

Tomou: 'We blijven het match per match bekijken'

Westerlo is voorlopig dé verrassing van het seizoen. De troepen van Ceulemans draaien probleemloos mee in de top van het klassement en dat zorgde onder andere bij Jaime Ruiz al voor stoute uitspraken, spitsbroeder Bertin Tomou blijft echter voorzichtig.

Westerlo kwam gisteren in 't Kuipje op een 0-1 achterstand, maar Tomou zorgde al snel voor de gelijkmaker. "Wij zijn altijd blijven geloven in de goede afloop", reageert de aanvaller in de krant. "We werken ook heel hard tijdens de week en dat werpt zijn vruchten af. Hopelijk kunnen we straks ook op Anderlecht iets laten zien."

Eerder deze week zwaaide trainer Ceulemans met heel wat lof voor zijn aanvallers, maar het respect is wederzijds. "Ceulemans weet als geen ander hoe het spelletje in elkaar zit", aldus Tomou. "Maar we blijven de competitie match per match bekijken. Iedere week proberen we beter te presteren. Nu gaan we de teugels even loslaten en deze overwinning toch wel vieren. We danken overigens ook de fans die ons prima blijven steunen." 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties