Anthuenis: "Doods in de kleedkamer"

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Anthuenis: "Doods in de kleedkamer"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aimé Anthuenis stond aan de Gaverbeek voor zijn eerste opdracht als trainer van Germinal Beerschot. Lange tijd leek hij op weg naar de zege, maar een ongelukkig eigen doelpunt van Peeters besliste daar anders over.

“Voor de wedstrijd had ik getekend voor deze uitslag, maar achteraf heb ik een dubbel gevoel”, aldus Anthuenis. “We verdienen hier misschien niet te winnen, maar soms win je ook die wedstrijden. In het verleden heeft Germinal Beerschot ook niet altijd gekregen waar het recht op had.”
 
“Na rust krijg je de kansen. Als je die afmaakt, pak je de winst. Dat gebeurt niet en als het dan 1-2 wordt, weet je dat het heel moeilijk wordt. De balvastheid verdween en we kwamen te snel en te veel onder druk.”
 
“Het is dan erg dat je dit in de laatste minuut moet tegenkomen. In de kleedkamer was het achteraf doods, maar je kan niet zeggen dat de groep zich niet gegeven heeft. Ik kan tevreden zijn over de prestatie, de inzet en de defensieve organisatie. De omschakeling was bij momenten goed, maar soms ook zwak. Met de kansen en de mogelijkheden die we hadden, hebben we slecht omgesprongen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties