Sandro Di Pietro
| 1 reacties

Op de elfde speeldag ontmoetten Patro Eisden en Maasmechelen zich voor hun derby.

Op de elfde speeldag ontmoetten Patro Eisden en Maasmechelen zich voor hun stadsderby.

Voor maar liefst 2500 toeschouwers speelden beiden ploegen een matige eerste helft. Patro Eisden creërde paar kansen, waarop Maasmechelen op de counter keek.

In de tweede helft ging het vlotter voor paars-wit. Maasmechelen kon er nog enkele keren goed doorkomen, maar het was altijd maar net niet. Ze verkeken hun kans om te scoren op corners. Hierna was Patro de betere ploeg. In de 70ste minuut was het dan zover, Patro opende de derby met 0-1.

Beide ploegen konden niet veel meer forceren, waardoor Patro op counters de wedstrijd niet kon beslissen. De ingevallen youngster De Luca zorgde in de laatste minuut van de wedstrijd voor nog meer vreugde bij de paars-witte aanhang. Uitslag 0-2.