Aquilani flirt met Juventus

Geoffrey Verbruggen
| 1 reacties
Aquilani flirt met Juventus
Foto: © SC

Afgelopen zomer werd Alberto Aquilani nadrukkelijk in verband gebracht met Juventus, maar een transfer sprong toen af. Geruchten doen de ronde dat de Romanista opnieuw hoopt op een overgang naar de Turijnse grootmacht. Dat schrijft La Stampa.

De teleurstellende start van AS Roma in de Serie A is voor Aquilani de aanleiding om andere oorden op te zoeken. De 24-jarige Italiaan weigerde eerder nog zijn contract te verlengen bij de Giallorossi en ook nieuwe gesprekken lijken muurvast te zitten.

Volgens de Italiaanse krant La Stampa hebben Aquilani's vader Claudio en manager Franco Zavaglia contact opgenomen met Juventus. Zelf zou Aquilani wel oren hebben naar een nieuwe start. Er is ook sprake van dat Juve-middenvelder Tiago Mendes in een ruil zou betrokken worden. Afwachten of de Bianconeri hem laten gaan, want Tiago is momenteel een belangrijke factor in het succes van de Turijnse club.

Enkel de hoge financiële eisen van Aquilani zouden roet in het eten kunnen strooien. De bij AS Roma opgeleide middenvelder vraagt namelijk ruim 2 miljoen euro per jaar. Of Juventus dat bedrag wil ophoesten is nog zeer de vraag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties