Capello is afzeggingen kotsbeu

Nico Wieme
| 0 reacties
Capello is afzeggingen kotsbeu

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet alleen België kampt met heel wat afzeggingen voor de interland tegen Luxemburg, ook in Engeland vallen de geblesseerden als vliegen uit de lucht. Bondscoach Fabio Capello is het spuugzat en dreigt met maatregelen.

Engelse internationals die zich in het vervolg op het laatste moment geblesseerd afmelden bij Fabio Capello, zullen onderzocht worden door de bondsarts. De Italiaan is het meer dan beu dat spelers in laatste instantie afhaken voor een interland.
 
Pas na het medische onderzoek van de bond zal worden bepaald of de desbetreffende speler het trainingskamp mag verlaten. Capello mist woensdagavond tegen Duitsland liefst tien internationals, waarvan de meeste spelers pas in de laatste dagen voor de wedstrijd afhaakten.
 
Zo zal Engeland het moeten stellen zonder sterkhouders Steven Gerrard en Frank Lampard. “Deze twee spelers raakten zaterdag geblesseerd. We hebben ze onderzocht en ze hebben echt een blessure. Dit zijn vanaf nu de regels. Onze dokter controleert de fysieke gesteldheid van spelers. We respecteren de clubartsen, maar voortaan checken wijzelf de condities van onze internationals”, liet Capello aan De Telegraaf weten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties