Boussoufa stuit op tegenkanting verdedigers

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Boussoufa stuit op tegenkanting verdedigers

De verwijten van Mbark Boussoufa naar de verdediging zijn bij zijn ploegmaats van Anderlecht in het verkeerde keelgat geschoten. Olivier Deschacht vindt dat de Marokkaan eerst naar zijn eigen prestaties moet kijken.

"Ik begrijp de uitspraken van Mbark Boussoufa niet. Ik moet er zelfs wat mee lachen", zegt Olivier Deschacht in de krant Het Laatste Nieuws.

Boussoufa had gisteren gezegd dat Anderlecht in de verdediging Nicolas Pareja als leider mist. "In de tweede helft van vorig seizoen hebben we het nochtans lang zonder hem gedaan. Pareja was toen geblesseerd. Toen hebben we maar één keer verloren, op Standard. Diegenen die dus zoiets zeggen, moeten misschien eerst maar eens naar zichzelf kijken en dan pas kritiek geven op een ander", gaat een geprikkelde Deschacht verder.

"Ik vind trouwens niet dat we het echt slecht doen. Kijk maar naar de toppers op Standard en Club Brugge. In die matchen geven we twee kansen weg, maar krijgen we wel drie doelpunten tegen", zegt de Oost-Vlaming nog. Anderlecht wil in de winterstop nog een verdediger aantrekken. "Voor het geval er iemand geblesseerd geraakt. Ze moeten vooral niet beginnen panikeren of wild doen", besluit Deschacht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties