Interview "Kans op revanche voor de 7-1"

Kevin Van Cutsem
| 0 reacties
"Kans op revanche voor de 7-1"
Foto: © SC

Vanmiddag werd er in het bondsgebouw geloot voor de achtste finales van de Cofidis Cup. Eén van de mooiste affiches is KV Mechelen – Anderlecht. Vooral bij de Brusselaars kijken ze op tegen dat bekerduel.

Jan De Craen, gerechtelijk correspondent bij KV Mechelen was opgetogen met de loting. “Het is een echte topaffiche. Bovendien hebben we na de 7-1 nederlaag van vorige maand nog iets recht te zetten tegen Anderlecht. Hopelijk zijn alle geblesseerden tegen dan terug, iets wat ook belangrijk is voor onze vooruitgang in de competitie.”
 
Zowel KV als Racing Mechelen kregen het thuisvoordeel, wat volgens De Craen meteen een probleem met zich meebrengt. “We gaan overleggen met het KV-bestuur en ik ga er ook van uit dat het besproken moet worden met het stadsbestuur. Wij willen alvast onze thuiswedstrijd behouden op die dag.”
 
Emile Servranckx, beheerder en tevens financieel verantwoordelijke van de scouting bij Anderlecht, is iets minder enthousiast met de loting. “Als KV Mechelen thuis speelt, is het altijd een te duchten tegenstander. Er is veel ambiance en de supporters zitten er dicht op het veld. Ik denk dat de kansen fifty-fifty zijn. Maar het blijft onze ambitie om de finale te halen, en de Beker ook daadwerkelijk te winnen zoals vorig jaar.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties