Samir blijft mogelijk toch bij Lierse

Samir blijft mogelijk toch bij Lierse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ahmed Samir wil dan mogelijk toch nog bij Lierse blijven. Na een aanvaring met coach Herman Helleputte wou de 27-jarige rechterflankspeler terug keren naar Egypte, maar bij de ploeg waar hij heen wil, heerst nu instabiliteit.

“Ik had een probleem met de trainer tijdens de maand van de ramadan, want hij wou niet dat ik vastte,” laat Samir op een Egyptische website weten. “Als resultaat daarvan werd ik uit de ploeg gelaten, maar nu is alles in orde. Na de ramadan heroverde ik mijn plaats in het eerste elftal en mijn gezin is nu bij mij in België.”
 
“Ik heb een aanbieding van Zamalek ontvangen om hen te vervoegen in januari,” gaat de middenvelder verder. “De instabiliteit van de club heeft mij gedwongen om mijn eerste standpunt te herzien. Ik moet misschien mijn plannen om naar Zamalek te trekken verdagen tot de bestuursverkiezingen hebben plaats gevonden.” Zamalek verkeert in grote instabiliteit en crisis nadat voorzitter Mamdouh Abbas zijn ontslag heeft gegeven.
 
Dezelfde Egyptische website weet eveneens te melden dat Mohamed Abdul-Wahed zeker tien dagen buiten strijd zal zijn omwille van een kuitblessure.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties