Deinze heeft nu toch een kandidaat-voorzitter

Deinze heeft nu toch een kandidaat-voorzitter

SK Deinze heeft nu toch een kandidaat voor het voorzitterschap. Donderdagnamiddag heeft Martin Vandersyppe zich officieel kandidaat gesteld voor het voorzitterschap van de tweedeklasser.

Vandersyppe is 43 jaar oud en heeft reeds zijn eerste stappen in de voetbalwereld gezet. Zo zat hij drie maanden in het bestuur van Eendracht Aalter en werkt hij samen met de spelermakelaars Eric Tetaert en Gerd Van Eetvelde. Die hebben onder andere al Sebastien Hermans, Bob Cousin en Frederic Declerck bij Deinze laten tekenen.
 
“Wij menen het ernstig”, wist Martin Vandersyppe te laten optekenen in Het Laatste Nieuws. “Dankzij een financiële groep kunnen wij de club de nodige injecties geven om de ploeg te versterken zodat het behoud in tweede klasse gevrijwaard kan worden. Het is niet zo dat wij een coup willen plegen. Iedereen die nu voor SK Deinze werkt, mag er blijven. De familiale sfeer willen wij zeker behouden. Ik heb de boekhouding uiteraard nog niet gezien, maar het lijkt erop dat SK Deinze financieel gezond is. Dat is een goeie startbasis. De voorbije jaren is gebleken dat de club een beetje aan haar limiet zit. Ik ben bereid om bij het leger, Eric Tetaert is een collega, een jaar verlof zonder wedde te nemen om Deinze er bovenop te helpen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties