Mathijssen heeft nog een ei te pellen met Bergen

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Mathijssen heeft nog een ei te pellen met Bergen
Foto: © SC

Vanavond om 18u. speelt Club Brugge op AEC Bergen. De verplaatsing naar het Stade Charles Tondreau is nooit een plezierreis voor een topteam. Coach Jacky Mathijssen heeft wel nog een serieus ei te pellen met 'Les Dragons'.

In de voorbereiding op dit seizoen speelden Club Brugge en AEC Bergen aan de kust een oefenpot. De Henegouwers speelden toen heel potig en dat is in het verkeerde keelgat geschoten bij de Bruggelingen. Daar waren ze namelijk als de dood voor een heruitgave van de Supercup tegen Anderlecht het jaar voordien toen Club vier kernspelers geblesseerd voor een hele tijd verloor. Bovendien was er nadien ook nog het protserige gedrag van de Bergen-spelers omdat ze Club hadden verslagen.

Club-coach Jacky Mathijssen weet al dat hij zijn spelers aan dat duel zal herinneren om hen extra te motiveren. De Limburger wil graag ook na dit weekend nog aan de leiding staan in de Jupiler Pro League maar weet ook dat Bergen geen makkie wordt. "Een match tegen hen is nooit een cadeau. Ze speelden nu al vier keer naeen 0-0, dus je weet al aan welke wedstrijd je je vanavond mag verwachten. Ze scoren moeilijk, maar geven ook weinig kansen weg."

Mathijssen heeft ook nog een waarschuwing aan Wesley Sonck in petto. "Als Wesley de volgende keer mijn instructies opnieuw aan zijn laars lapt, dan zal hij zien wat er zal gebeuren", aldus de Dilsenaar die de spits dan wellicht uit de ploeg haalt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties