Mirallas: 'Match tegen Nancy is veel belangrijker'

Mirallas: 'Match tegen Nancy is veel belangrijker'
Foto: © SC

AS Saint-Etienne lijkt de trip naar Club Brugge als een verplicht nummertje te aanzien. De rode lantaarn in de Franse competitie vindt de wedstrijd komend weekend tegen AS Nancy veel belangrijker.

"De wedstrijd tegen Nancy is veel belangrijker dan de partij op Club Brugge. In de UEFA-beker haalden we al 6 op 6 en zijn we zo goed als geplaatst voor de volgende ronde. We komen wel naar Brugge om te winnen, want dat zou erg goed zijn voor ons vertrouwen", zegt onze landgenoot Kevin Mirallas, in dienst bij Les Verts, in de krant La Dernière Heure.

"We weten nog niet goed hoe onze coach (Alain Perrin, nvdr) het zal aanpakken. Het kan zijn dat hij de hele ploeg omgooit. In Europa hebben we dit seizoen al goed gespeeld, maar in de competitie loopt het veel moeilijker. Vorige zaterdag speelden we tegen Nice een van onze beste matchen van het seizoen, maar helaas gingen we weer onderuit", gaat Mirallas verder.

Mirallas had liever tegen Standard gespeeld, de club waar hij een deel van zijn opleiding genoot. "De wedstrijd in Brugge zal sowieso speciaal zijn voor mij. Maar je weet nooit, misschien spelen we in één van de volgende rondes wel tegen Standard", besluit de Rode Duivel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties