Mathijssen: "Verzuimd kansen af te maken"

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
Mathijssen: "Verzuimd kansen af te maken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jacky Mathijssen toonde zich na het gelijkspel tegen Saint-Etienne tevreden met de prestatie van zijn spelers, maar wil het puntenverlies niet dramatiseren. "Over drie weken wordt er pas over de derde plaats beslist."

"Als je vandaag niet de prestatie hebt gezien die je verwacht van deze ploeg in Europa, dan vind ik dat vreemd", reageert Mathijssen.
 
"Maar als je vanuit die prestatie naar winst wil gaan, dan moet je scoren. Na een moeilijke instap hebben we het commando overgenomen, maar verzuimden we om drie, vier kansen af te maken. Maak je daar een doelpunt, dan krijg je een tegenstander die minder rustig de bal kan rondtikken en komen er misschien meer mogelijkheden."
 
Net voor rust kreeg Club Brugge een koude douche met de 0-1, Vargas zette al snel na rust de bordjes terug gelijk. "We toonden wel de drang om te winnen, maar dat is ons niet gelukt tegen een tegenstander die veel kwaliteiten heeft in balbezit."
 
"We wilden dit punt ook niet te grabbel gooien. De ploeg heeft daar een goede mix in gevonden. Dit was niet de wedstrijd van alles of niets. Over drie weken wordt in een rechtstreeks duel met Kopenhagen over de derde plaats beslist." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties