Huntelaar: 'Ik zal mijn jaren hier nooit vergeten.'

Huntelaar: 'Ik zal mijn jaren hier nooit vergeten.'
Foto: © SC

Klaas Jan Huntelaar sprak op de officiële clubsite van Ajax over zijn transfer naar Real Madrid. "Toen ik dinsdag hoorde dat de clubs er definitief uit waren gekomen, kreeg ik toch een apart gevoel. Het is ene droom die uitkomt."

De aanvaller ruilt in januari voor een bedrag van 27 miljoen euro Ajax Amsterdam in voor Real Madrid. "Ik ben blij dat Ajax ook een mooi bedrag ontvangt vanuit Madrid. 27 miljoen is een heel mooi bedrag. Het is een mooie zak geld.’’ 

Huntelaar stond afgelopen zomer ook in de belangstelling van Manchester City, maar die club meldde zich pas op het laatste moment bij Ajax.  "Ik ben blij dat Ajax en ik toen niet zijn ingegaan op de interesse van die club. Manchester City stond ook niet op mijn lijstje met interessante clubs." 

In ieder geval vertrekt hij met een goed gevoel bij Ajax. "Ik heb bij Ajax en in Amsterdam een heel mooie tijd gehad. Het was een periode waarin ik ook veel mooie en interessante mensen heb leren kennen."
 
De spits trekt vandaag naar Madrid om er de medische keuring te ondergaan. Vervolgens zal hij ook officieel gepresenteerd worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties