De la Red denkt aan zijn gezondheid

Mathias Dumarey
| 0 reacties
De la Red denkt aan zijn gezondheid

De artsen zijn nog steeds op zoek naar een verklaring waarom Ruben De la Red, speler van Real Madrid, in de bekerwedstrijd vorige maand op het veld van Real Union Irun ineenzakte. De speler beseft dat hij rustig moet blijven.

"Ik moet rustig blijven. Ik moet aan mezelf denken als mens en aan mijn gezondheid voor dat ik aan de voetballer Ruben De la Red moet denken", zegt de middenvelder over zichzelf.

De 23-jarige international zakte na een kwartier ineen op het veld van derdeklasser Irun in de Copa del Rey. Ondertussen wacht De la Red op groen licht van zijn artsen om weer te mogen voetballen. Er hebben zich al acht specialisten gebogen over zijn situatie onder wie neurologen en cardiologen. Duidelijkheid konden ze De la Red nog niet verschaffen.

"Ik weet dat ik in goede handen ben en ik blijf dan ook kalm. Ik kan tegelijkertijd niet wachten om mijn ploegmaats te helpen. Ik moet echter realistisch blijven. Ik moet nog allerhande onderzoeken ondergaan en ik moet nog wachten op het resultaat van het genetisch onderzoek. Ik hoop dat ik snel deze periode zal kunnen vergeten. Nu zit ik ook maar thuis met mijn gezin en ik kijk dan maar naar voetbal", aldus De la Red op de website van 'de Koninklijke'.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties