Owen in januari niet naar Liverpool

Yves Dekoning
| 0 reacties
Owen in januari niet naar Liverpool

De doelpuntenmachine van Liverpool FC sputtert. Michael Owen is aan het einde van het seizoen einde contract bij Newcastle. Eén plus één is twee, of toch niet?

Liverpool FC domineert vaak de wedstrijd, maar komt de laatste weken moeilijk tot scoren. Zonder Fernando Torres loopt het bijzonder stroef. Vooral Robbie Keane laat het voorlopig afweten. Het is dan ook geen verrassing dat Michael Owen alweer gelieerd wordt aan zijn ex-club. De 28-jarige goalgetter heeft nog een contract bij Newcastle tot het einde van het seizoen. Hij zou dus de Magpies voor een prikje kunnen verlaten in januari. 

Rafael Benitez heeft reeds laten weten dat hij in januari Owen zeker niet zal kopen. Volgens hem is er momenteel geen nood aan versterkingen. Hij wil eerst zijn eigen contractverlenging rond krijgen. Hij wacht op George Gillet en Tom Hicks om verdere besprekingen te voeren en zal zich daarna terug met de sportieve uitbouw van de club kunnen bezighouden. Benitez hoopt dat dit niet meer te lang aansleept.     

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties