Anthuenis: 'Eén zwaluw maakt lente niet'

Nico Wieme
| 10 reacties
Anthuenis: 'Eén zwaluw maakt lente niet'
Foto: © SC

Germinal Beerschot trekt vanavond naar KV Mechelen. De Antwerpenaren behaalden vorige week tegen Moeskroen hun eerste overwinning onder Aimé Anthuenis. De Waaslander wil echter niet te hard van stapel lopen.

Aimé Anthuenis wil vanavond graag bevestiging zien van de 3-0-zege tegen Moeskroen. Toch waarschuwt de Germinal Beerschottrainer voor overdreven optimisme. "Eén zwaluw maakt de lente niet. Ik was tevreden over onze prestatie tegen Moeskroen, maar ik wil wel eens zien wat wij tegen KV kunnen", aldus Anthuenis in Gazet van Antwerpen.

De ex-bondscoach wil halverwege het seizoen duidelijk nog niet spreken over een degradatiewedstrijd. "Of dit een match voor het behoud is? Dat wil ik niet gezegd hebben. Daarvoor is het nog te vroeg. Het komt erop aan nu punten te pakken. Hoe moeilijk dat ook wordt."

Anthuenis is duidelijk op zijn hoede voor de verplaatsing naar het Veoliastadion. "Het enthousiasme druipt er af bij KV. De ploeg is een verlengstuk geworden van haar supporters, die bekendstaan voor hun strijdvaardigheid. En: ik heb het als trainer altijd lastig gehad op Malinwa."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties