Broos wil Belgische spelers naar Griekenland halen

De Nijs Michael
| 5 reacties
Broos wil Belgische spelers naar Griekenland halen
Foto: © SC

Hugo Broos mag zich sinds deze week opnieuw trainer noemen. De voormalige coach van onder andere Racing Genk kreeg een contract bij de Griekse promovendus Panserraikos. De club wil zich handhaven in de hoogste afdeling, maar makkelijk wordt dat niet.

Panserraikos staat momenteel op een degradatieplaats in Griekenland, de kersverse werkgever van Broos laat slechts één team achter zich. Broos moet de ploeg naar veiliger vaarwater loodsen, maar makkelijk wordt dat niet voor de Humbekenaar. Op 4 januari wacht namelijk al een zespuntenwedstrijd tegen Iraklis Saloniki, een andere degradatiekandidaat.

"Het is meteen duidelijk dat er nog werk aan de winkel is", reageerde Broos na afloop van zijn eerste training in Griekenland. "Bijvoorbeeld aan de discipline. De afspraak was om 14u30 te trainen. Maar om 14u30 lagen nog twee spelers op de massagetafel en liepen er drie in hun ondergoed rond."

De discipline is echter niet het enige probleem bij Panserraikos. De club kampt ook met een gebrek aan talent en dat wil Broos oplossen door enkele versterkingen aan zijn kern toe te voegen tijdens de winterstop. "Er is me beloofd dat er in januari drie tot vier nieuwe spelers komen", vertelt de coach aan Sportwereld. "Ik kijk in de eerste plaats naar België, daar ken ik de markt best. Maar de spelers moeten wel financieel haalbaar zijn."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties