Van Veldhoven ziet Saeijs wellicht vertrekken

De Nijs Michael
| 0 reacties
Van Veldhoven ziet Saeijs wellicht vertrekken

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Harm Van Veldhoven moet het na nieuwjaar wellicht stellen zonder Jan Paul Saeijs. De verdediger verloor onlangs zijn basisplaats bij Roda JC en stuurt daarom aan op een vertrek. ADO Den Haag is topkandidaat om Saeijs binnen te halen.

Saeijs was in Kerkrade een vaste waarde onder coach Raymond Atteveld, maar de oefenmeester werd onlangs vervangen door Harm Van Veldhoven. Onder de leiding van de voormalige coach van Germinal Beerschot kwam de verdediger de voorbije twee wedstrijden niet aan de aftrap en dat is in Den Haag niet onopgemerkt gebleven. ADO-coach André Wetzel wil de dertigjarige speler graag toevoegen aan zijn kern.

"Eerst moeten de clubs eruit komen. Van beide kanten is er echter al bereidheid getoond", meldt zaakwaarnemer John Linse namens Saeijs. Ook bij Roda JC ontkent men de interesse uit Den Haag niet. "ADO heeft interesse getoond en wij gaan de zaken overwegen", laat technisch directeur Martin Van Geel weten aan Het Algemeen Dagblad. "Onze selectie is dermate smal, dat we wel een vervanger moeten hebben indien Jan Paul vertrekt. 

Ook Saeijs zelf reageerde intussen op de interesse van ADO Den Haag, waar hij overigens ook al tussen 1998 en 2006 aan de slag was. "Ik heb altijd gezegd dat ik ooit graag weer bij ADO zou willen voetballen", vertelt de verdediger. "ADO blijft mijn cluppie. Maar ik heb bij Roda JC natuurlijk wel nog een contract van anderhalf jaar. Als ik zou gaan, wil ik het liefst lang blijven. Drie of vier jaar. Ik ben immers al dertig."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties