Moeskroen laat zeker nog één speler gaan

Moeskroen laat zeker nog één speler gaan

Excelsior Moeskroen verkeert in financieel zwaar weer en is dus volop sterkhouders aan het verkopen. Na Adnan Custovic, vertrokken voor peanuts naar AA Gent, moet er zeker nog één speler verkocht worden.

Voorzitter Jean-Pierre Dufermont is duidelijk in de krant Gazet van Antwerpen. "Als we niet besparen, dan komt het voortbestaan van de club in gevaar. De inkomsten vallen zwaar tegen. In het verleden is de club rechtgehouden door kunstmatige sponsoring. Maar echte sponsors vinden hier, is erg lastig."

"Wij, de familie Dufermont, zijn wel bereid om in de toekomst te blijven investeren in Excelsior Moeskroen, maar niet meer in diezelfde mate als in de voorbije jaren. Dankzij het geld dat we nu voor Adnan Custovic hebben gekregen, kunnen we nu rustig andere aanbiedingen op onze spelers afwachten", besluit Dufermont.

Het ziet er naar uit dat de volgende uitgaande transfers die Excelsior Moeskroen zal realiseren, doelman Mark Volders (genoemd bij RC Genk als opvolger voor de naar Duitsland vertrokken Logan Bailly), Christophe Lepoint en Idir Ouali (genoemd als versterking in de breedte bij landskampioen Standard) zullen zijn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties