Willem II - Belgen mogen zoeken naar een andere club

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Willem II - Belgen mogen zoeken naar een andere club

Technisch directeur Andries Jonker heeft met vijf spelers gesproken over hun toekomst bij Willem II. Nu de transferperiode nadert wil de club met het vijftal een gepaste oplossing zoeken waarin iedereen zich kan vinden.

Het gaat om Christophe Gregoire, Mohamed Messoudi, Angelo Martha, Niels Vorthoren en Lars Lambooij. Volgens Willem II is de situatie van de Belgen Gregoire en Messoudi vergelijkbaar. Beide spelers zouden aangegeven hebben wekelijks te willen spelen, maar dat kan de Nederlandse club hen niet garanderen.

"We hebben begrip voor elkaars standpunten. Beide spelers mogen in de winterstop om zich heen kijken naar een andere club. Willem II zal reëel meekijken naar een oplossing", aldus Jonker.

Christophe Gregoire heeft nog een contract in Tilburg tot de zomer van 2010 terwijl de overeenkomst van Messoudi deze zomer afloopt. Willem II heeft bij hem echter nog een eenzijdige clausule om het contract met een jaar te verlengen.

Angelo Martha en de jonge talenten Niels Vorthoren en Lars Lambooij mogen dan weer op huurbasis de club verlaten. Dit om hun ontwikkeling te stimuleren. Vorthoren werd overigens in de Nederlandse media gelinkt aan Roeselare. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties