Kevin Janssens ruilt Turnhout voor Lierse

Rombaux Gunther
| 10 reacties
Kevin Janssens ruilt Turnhout voor Lierse
Foto: © SC

KV Turnhout ziet één van zijn sterkhouders vertrekken. Kevin Janssens gaat bij zusterclub Lierse aan de slag.

De herfstkampioen van derde klasse B KV Turnhout neemt afscheid van Kevin Janssens. De 22-jarige linksmidden speelde een sterke heenronde en dat was het bestuur van zusterclub K.Lierse SK niet ontgaan. Janssens achtte de tijd rijp om een stapje hoger te zetten maar vindt het jammer voor de trouwe aanhang van de Binken.

“Dit is een kans die je niet zomaar laat liggen. Uiteraard is dit jammer voor de trouwe aanhang van de club die me steeds door dik en dun heeft gesteund. Maar ook zonder mij moet de club in staat zijn om de kampioenstitel te bemachtigen. Lierse is een ambitieuze club waar ik nog veel kan bijleren. In zo een club kunnen meedraaien is voor mij een geweldige uitdaging,” aldus sprak een tevreden  Kevin Janssens.

Ook CEO Neel De Ceulaer is opgetogen met de komst van de linksmidden. Hij omschrijft Janssens als een groot talent die klaar is voor het stapje hogerop. De Ceulaer betreurt echter het verlies voor Turnhout maar wil alles in het werk stellen om de club te helpen om dit verlies op te vangen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties