Waar bereiden onze ploegen zich voor op de terugronde?

De Nijs Michael
| 3 reacties
Waar bereiden onze ploegen zich voor op de terugronde?
Foto: © SC

De feestdagen zijn achter de rug en dat wil zeggen dat de Belgische eersteklassers zich stilaan gaan voorbereiden op de terugronde. Traditioneel doen enkele teams dat in Turkije en Spanje, maar anderzijds blijven ook opvallend veel ploegen in België.

Hieronder volgt een overzichtje van waar de Belgische eersteklassers op stage gaan:

Anderlecht hervatte de training op 2 januari. Vandaag, 3 januari, vertrekt de leider uit de Jupiler Pro League op stage naar het Spaanse La Manga. De Brusselaars komen terug op 9 januari.

Ook Standard trekt richting Spanje. De Rouches hervatten de training al op nieuwjaarsdag en vertrokken gisteren, 2 januari, naar Valencia. De Luikenaars worden op 10 januari terug in ons land verwacht.

Tot slot vindt ook AA Gent de weg naar het Iberisch Schiereiland. De Buffalo's vertrokken net als Standard op 2 januari naar Spanje, de troepen van coach Preud'homme verblijven er in Oliva. Op 9 januari keren de Oost-Vlamingen terug naar ons land.

Naast Spanje is ook Turkije erg populair bij onze clubs. Zo vertrok KV Mechelen op 2 januari naar Antalya, de rood-gelen worden op 9 januari terug in ons land verwacht.

Charleroi trekt Eveneens naar de Turkse zon. De Zebra's vertrekken vandaag, 3 januari, naar Colakli en keren terug op 10 januari.

Rode lantaarn Roeselare gaat ook naar Turkije, net als KV Mechelen gaan de West-Vlamingen naar Antalya. Roeselare vertrekt vandaag en keert op 8 januari terug.

Neo-eersteklasser Tubeke voelt niets voor de Spaanse of Turkse zon, de Waals-Brabanders gaan op bezoek bij onze Zuiderburen. Van 5 tot 9 januari verblijven ze in het Franse La Bresse.

Club Brugge trekt niet naar het buitenland, blauw-zwart gaat van 5 tot 8 januari herbronnen in Knokke.

Racing Genk gaat eveneens in de eigen achtertuin op stage. De Limburgers trekken van 5 tot 7 januari naar Lanaken.

Ook Cercle Brugge kiest voor een stage dicht bij huis. Glen De Boeck en co trekken van 4 tot 7 januari naar Blankenberge.

Westerlo kiest eveneens voor een stage aan de Belgische kust, de Kempense ploeg wordt van 8 tot 11 januari in Knokke verwacht. 

De kust is erg populair bij onze eersteklassers want ook Germinal Beerschot kan men volgende week op het strand vinden. De Ratten trekken van 7 tot 10 januari naar Blankenberge.

De spelers van Dender kunnen zich ook opmaken voor strandtrainingen. De Oost-Vlamingen worden van 5 tot 9 januari in Koksijde verwacht.

Tot slot kiest ook Zulte Waregem voor de gezonde zeelucht, de fusieploeg vertrok op 2 januari naar Koksijde en keert op 5 januari terug naar de Gaverbeek.

Bergen, KV Kortrijk, Moeskroen en Lokeren hebben geen stage ingelast.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties