Krøldrup blijft langer spelen voor Fiorentina

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Krøldrup blijft langer spelen voor Fiorentina

AC Fiorentina is er in geslaagd om de Deen Per Krøldrup langer aan zich te binden. De verdediger tekende een contractverlenging voor één seizoen in het Stadio Artemio Franchi. Krøldrup is ook een Deens international.

AC Fiorentina maakte de contractverlenging van Per Krøldrup bekend op zijn website. De 29-jarige Deen speelt nu al vier seizoenen voor de club uit Firenze. In het verleden was Krøldrup actief voor Udinese Calcio en heel even was hij aan de slag in de Premier League bij FC Everton. Dat avontuur draaide uit op een sisser en destijds vertrok hij er al weer na het spelen van amper twee wedstrijden. Everton had toen zeven miljoen euro betaald voor Krøldrup.

Krøldrup is in het Stadio Artemio Franchi vooral een wisselspeler. Hij mocht ook al enkele keren in de basis starten. Fiorentina speelt na de winterstop nog Europees in de UEFA-beker nadat het in de groepsfase van de Champions League derde eindigde in een groep met Olympique Lyon, Bayern München en ook nog het Roemeense Steaua Boekarest. De ploeg wordt gecoacht door Cesare Prandelli.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties