Berlusconi: "Kaka in Milan houden wordt moeilijk"

Philippe Crols
| 5 reacties
Berlusconi: "Kaka in Milan houden wordt moeilijk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ricardo Kaka lijkt dan toch op weg naar Manchester City. De Engelse club heeft bijzonder veel geld over voor de Braziliaan. Daarom is het volgens Milanvoorzitter Silvio Berlusconi moeilijk om de middenvelder in San Siro te houden.

"Hij kan enorm veel geld verdienen bij Manchester City. Het wordt voor ons dan ook bijzonder moeilijk om Ricardo Kaka te behouden", vertelde Silvio Berlusconi aan de Italiaanse pers. Volgens de voorzitter staat Milan een beetje machteloos in deze zaak. "Wij zijn nu eenmaal niet in staat om het loon van Ricardo te verdubbelen."

Een transfer richting Manchester lijkt dus hoe langer hoe meer tot de mogelijkheden te behoren. "Het zou een enorme ontgoocheling zijn. Ik hoop dat hij nog bij ons blijft, maar ik weet niet hoe de onderhandelingen precies verlopen."

Kaka zelf zou vrijdag het trainingscomplex van Milan met tranen in de ogen hebben verlaten. Als hij daadwerkelijk naar Man City verhuist, dan is de wedstrijd van zaterdag tegen Fiorentina zijn laatste in het shirt van AC Milan. Het belooft alvast een gespannen partij te worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties