KVK Tienen tegen revelatie FC Doornik

filip broos
| 2 reacties
KVK Tienen tegen revelatie FC Doornik

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de verplichtte winterbreak van vorig weekend neemt KVK Tienen het in zijn eerste wedstrijd van 2009 op tegen FC Doornik.

Tienen, dat de heenronde afsloot op een schitterende 3e plaats, zag in inmiddels met Michaël Lacroix een van zijn spelers naar Beveren vertrekken. Het wordt afwachten of het verlies van deze klassespeler de ploeg van trainer Daniël Nassen zal verzwakken.

Met het oog op de wedstrijd van zondag kan de Tiense oefenmeester ook geen beroep doen op de geelgeschorste David Vandecauter. Verder zijn ook Sven Vandeput (dij) en Sébastien Dufoor (mediale band knie) nog voor enkele weken onbeschikbaar.

De kern voor zondag: Scheurmans, Peeters, Triantafallidis, Vanhees, Belme, Bogaerts, Thijs, Penga, Da Silva, Haznadar, Barbé, Lunenburg, Neven, Drijvers

FC Doornik draait al een heel seizoen bovenaan mee. De ploeg van Gerrit Laverge mag bestempeld worden als één van de revelaties van het seizoen. Met 30 punten uit 19 wedstrijden 
staat Doornik op een mooie 6e plaats in de klassering. 

Voor de wedstrijd van zondag kan Doornik geen beroep doen op de langdurig geblesseerde Stephane Zebré. Verder mag Mustapha El Idrissi uitkijken naar een andere werkgever. Julien Desire, Ridouane Sekour, David Cardon en Meddy Decuyper proberen hun plaats in de wedstrijdkern af te dwingen door met de B-ploeg aan te treden.

De Kern voor zondag : Martin, Duquesnoy, Guilmot, Delbeeke, Mouissi, Seoudi,Scarpino, Annijs, Olunga, Breleur, Frutos, Dorizon, Di Tullio, Sekour en Gueguin.

De wedstrijd wordt zondagnamiddag afgetrapt om 15.00u en staat onder de leiding van de heer Kenny Snoeck. (P)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties