Mutarelli wordt een ploegmaat van Mudingayi

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mutarelli wordt een ploegmaat van Mudingayi

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Bologna, de club van onze landgenoot Gaby Mudingayi, hoopt met een aantal transfers de operatie-redding in te zetten. Gisteren versterkte de club zich nog met Pablo Osvaldo en daar kwam vandaag Massimo Mutarelli bij.

Massimo Mutarelli is een 31-jarige middenvelder. Hij komt voor een nog onbekend bedrag over van Lazio Roma. Het vertrek van Mutarelli bij de hoofdstedelingen is geen verrassing. De ex-speler van Palermo speelde dit seizoen nog geen wedstrijd voor de club en daarnaast heeft hij recentelijk ook nog een ruzie gehad met Lazio-voorzitter Claudio Lotito. Mutarelli was momenteel bezig aan zijn derde seizoen in het Stadio Olimpico, speelde al 48 wedstrijden voor Lazio en scoorde daarin vier keer.

Bologna onderhandelde al enkele weken met Mutarelli. De club die getraind wordt door ex-Lazio-speler Sinisa Mihajlovic speurde de jongste weken heel actief naar versterking. Aanvaller Pablo Osvaldo werd gisteren nog voor een som van zeven miljoen euro overgenomen van AC Fiorentina. Momenteel staat Bologna op een zestiende plaats in de Serie A.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties