"Wij hadden seks op het veld van Dinamo"

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
"Wij hadden seks op het veld van Dinamo"
Foto: © SC

Genomineerd voor domste ontslag ooit: de Kroaat Dino Drpic. De 27-jarige verdediger van Dinamo Zagreb werd op straat gezet nadat zijn vriendin, Playboymodel Nives Celsius, bekend maakte dat ze seks hadden op het veld.

Dino Drpic en zijn zwartharige bimbo bedreven de liefde de avond voor de met 2-0 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd tegen Engeland. “Dino had ervoor gezorgd dat de stadionlichten aanbleven om zo zijn droom om seks te hebben op een voetbalveld te vervullen”, verklaarde Celsius in een Servische tv-show.
 
De seksuele escapades zijn echter niet de eerste misstap van Drpic. De verdediger kampt met een serieuze gokverslaving en kreeg van de club al 350.000 euro om zijn achterstallige schulden af te betalen. Drpic kon de casinobezoekjes echter niet laten, tot ongenoegen van het bestuur.
 
Naar Engeland?   
 
Drpic zou nu mogelijk naar Engeland trekken. De verdediger wil graag naar Tottenham, waar ook Vedran Corluka en Luka Modric, zijn ploegmaats bij de nationale ploeg, actief zijn. Een transfer naar Turkije behoort waarschijnlijk niet meer tot de mogelijkheden. Een verhuis naar het Turkse Besiktas zag Drpic al de mist ingaan, nadat hij de supporters van Hajduk Split zijn bloot achterwerk liet zien. (NW)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties