Snelders twijfelt over toekomst bij Cercle

Nico Wieme
| 1 reacties
Snelders twijfelt over toekomst bij Cercle
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Kristof Snelders mocht op het einde van de match tegen KV Kortrijk invallen. De pocketspits kreeg twee goede kansen om te scoren, maar de bal ging er maar niet in. De Cerclespeler tast verder nog in het duister over zijn toekomst.

Waar ligt de toekomst van Kristof Snelders (foto boven)? De aanvaller komt bij Cercle niet verder dan enkele invalbeurten en twijfelt dan ook om bij te tekenen. “Ik denk dat ik ga blijven”, aldus Snelders.
 
Snelders stond nadrukkelijk in de belangstelling van KV Kortrijk, maar die deal lijkt nu niet door te gaan. “Ik heb van Kortrijk niets meer gehoord”, beweert de spits. Voor Glen De Boeck (foto rechts) is een vertrek van Snelders zelfs onbespreekbaar. “Zolang er geen vervanger is voor Snelders, hou ik hem aan zijn tweejarige overeenkomst. En die loopt pas in juni 2009 af”, verklaarde de Cerclecoach achteraf op de persconferentie.
 
Snelders zelf weet nog niet of hij een contractverlenging bij groen-zwart zal tekenen. “Ik kan hier voor twee jaar bijtekenen. Daar ga ik zeker eens goed over nadenken en verder praten met het bestuur. Ik twijfel. Wat moet je doen in mijn situatie? Ik kan niet snel snel beslissen over mijn toekomst.”
 
“In België kan je nergens beter zitten dan bij Cercle”, aldus Snelders. “Deze schitterende vereniging is ambitieus en bruist. Nu moet ik voor mezelf uitmaken wat ik ga doen. Bij Cercle zit ik natuurlijk veel op de bank, maar het kan snel veranderen. Op dit moment is het moeilijk om te beslissen.”
 
Ook tegen Kortrijk waren ‘Snellie’ maar enkele speelminuten gegund. Ei zo na scoorde hij nog de gelijkmaker. “Inderdaad, je zegt het goed, net niet, maar net niet telt niet in het voetbal”, knipoogde Snelders nog.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties