Manchester City heeft nieuw target: Zlatan Ibrahimovic

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
Manchester City heeft nieuw target: Zlatan Ibrahimovic
Foto: © SC

De transfersoap rond Manchester City blijft doordraaien. Nieuwe hoofdrolspeler: Zlatan Ibrahimovic. De namen van Roque Santa Cruz en Shay Given verschijnen weer iets nadrukkelijker in de verhaallijnen.

Na de gemiste transfers van Kaka en Diego richt Manchester City nu zijn pijlen op Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse aanvaller lijkt niet onder de indruk van de interesse van The Citizens. “Ik zou God moeten bellen en dan zien wat er gebeurt”, zegt Ibra tegen Sky Italia. “Er is niets concreets. Ik moet dus nergens over nadenken.”
 
Rond Roque Santa Cruz was het lange tijd stil, maar trainer Mark Hughes heeft de hoop nog niet opgegeven. Manchester City bereidt volgens de Manchester Evening Post een bod van 21 miljoen euro voor op de Paraguayaanse aanvaller.
 
Een andere transfer die mogelijk in een stroomversnelling komt is die van Shay Given. De Magpies hebben doelman Steve Harper langer aan zich gebonden, maar legden een bod van 7 miljoen van City voor Given naast zich neer. Newcastle wil 9 miljoen euro of een extra speler in de deal betrekken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties