Panucci mist respect en wil weg bij AS Roma

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Panucci mist respect en wil weg bij AS Roma
Foto: © SC

Christian Panucci zal volgend seizoen niet meer de kleuren van AS Roma verdedigen. Hij mist respect van trainer Luciano Spalletti en dat volstaat voor hem om volgend seizoen andere oorden op te zoeken.

Christian Panucci moest normaal op de bank plaatsnemen in de uitwedstrijd op het veld van SS Napoli. Dat weigerde de meervoudig Italiaans international en coach Luciano Spalletti kon er niet mee lachen. Panucci volgde de wedstrijd vanop de tribune.

"Ik heb besloten dat ik op het einde van dit seizoen AS Roma zal verlaten. Ik voel mij niet gerespecteerd door de trainer. Ik heb acht geweldige jaren gehad bij Roma, maar het is genoeg geweest. Ik heb wel nog niet met andere clubs gesproken", aldus Panucci op Sky Italia.

Bruno Conti, de technisch directeur van AS Roma, kiest de kant van trainer Spalletti. "Iedere speler moet de keuzes van de trainer respecteren. Het gedrag van Panucci vlak voor een belangrijke wedstrijd als deze valt dan ook niet goed te praten. Hij heeft voor afleiding gezorgd, al blijkt dat niet uit het resultaat van vandaag. Binnenkort gaan we met Panucci om de tafel gaan zitten."

Panucci zal quasi honderd procent zeker niet meer vertrekken in de winterstop. De Italiaanse media speculeren nu al naar welke club hij zou gaan: FC Torino of zijn ex-club AC Milan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties