De Camargo: 'Negen jaar voor gewerkt'

Nico Wieme
| 5 reacties
De Camargo: 'Negen jaar voor gewerkt'
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Nu zijn naturalisatie tot Belg volledig in orde is, zit Igor De Camargo voor het eerst in de ruime voorselectie van René Vandereycken voor de oefeninterland tegen Slovenië op 11 februari.

Igor De Camargo is enorm blij dat hij tot de preselectie van René Vandereycken hoort. De kans bestaat dat de genaturaliseerde Braziliaan tegen Slovenië zijn debuut zal vieren als Rode Duivel.
 
“Ik was vereerd toen de bondscoach me opbelde om mij het goede nieuws te melden”, zegt De Camargo in Het Nieuwsblad en La Dernière Heure. “Ik ken René Vandereycken goed, ik heb met hem nog samengewerkt bij Racing Genk.”
 
“Hij heeft mij uitgelegd wat hij van mij verwacht. Hij lanceert een jonge, getalenteerde lichting, maar hij heeft ook wat ervaring nodig”, aldus de Standardspits. “Hier heb ik negen jaar voor gewerkt, jaar na jaar boekte ik vooruitgang.”
 
“Of ik me Belg voel? Twee dagen geleden vroegen twee studenten mij of ik de naam van de huidige premier kende. Maar ik kon enkel op de vorige premier komen. Maar ik ken wel al de melodie van de Brabançonne. De tekst moet ik wel nog leren”, lacht De Camargo.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties