Kinnear neemt N'Zogbia op de korrel

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Kinnear neemt N'Zogbia op de korrel
Foto: © SC

Joe Kinnear is niet te spreken over de uitlatingen van Charles N'Zogbia, een middenvelder van zijn club Newcastle United. Gisteren liet N'Zogbia weten dat hij niet langer meer onder Kinnear wilde spelen.

Charles N'Zogbia voelde zich beledigd omdat manager Joe Kinnear zijn naam verkeerd had uitgesproken. Daarom wil de 22-jarige Fransman niet meer onder hem spelen bij The Magpies. Waarschijnlijk zoekt de jonge belofte een excuus om de club te verlaten. Dat is ook de mening van Kinnear die het spijtig vindt dat de middenvelder het spelletje zo wil spelen.

"Het ruikt naar een wanhoopspoging om hier te mogen vertrekken. Ik geef toe dat ik niet goed uit mijn woorden kwam, maar als ik in mijn carrière voor iedere keer dat ik een spelersnaam verkeerd heb uitgesproken een Pond zou krijgen, dan zou ik nu een welvarende man geweest zijn", zegt Kinnear op BBC Sport.

Verschillende clubs zouden aan de mouw van N'Zogbia trekken. Tottenham Hotspur, Aston Villa, FC Arsenal en Olympique Lyon worden het vaakst geciteerd als mogelijke nieuwe werkgever. Officieel heeft nog geen enkele club zich gemeld voor de speler die nog een contract heeft in St James' Park tot de zomer van 2012.

N'Zogbia zelf heeft ondertussen al zijn excuses aangeboden aan de supporters van de club. "Ik wil vertrekken. Ik ben niet meer van plan om nog onder Kinnear te spelen voor deze club. Het bestuur is op de hoogte van mij wens te vertrekken", besluit de Fransman.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties