Gravgaard beproeft zijn geluk bij Hamburg SV

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Gravgaard beproeft zijn geluk bij Hamburg SV
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hamburg SV heeft zijn verdediging versterkt met Michael Gravgaard (foto). De 30-jarige ervaren Deen komt over van de Franse eersteklasser FC Nantes. De eerstvolgende zes maanden zijn op huurbasis, maar er is ook een koopoptie afgedwongen.

Michael Gravgaard begon in augustus nog maar aan zijn eerste seizoen in de Franse Ligue 1. Voor FC Nantes speelde hij veertien wedstrijden. Gravgaard stond al op het lijstje van Hamburg SV nog voor hij naar de Franse competitie verhuisde. Over de hoogte van de huursom en de eventuele transfersom, werden geen cijfers vrijgegeven door beide teams.

Gravgaard speelde jarenlang in eigen land in de Deense hoogste voetbalklasse. Eerst was dat bij FC Randers, daarna bij Viborg FF. In de zomer van 2005 realiseerde hij dan zijn toptransfer naar FC Kopenhagen. Met die club werd hij twee jaar naeen Deens landskampioen en speelde hij ook mee in de Champions League. De verdediger heeft ondertussen ook al achttien keer het nationale shirt mogen dragen van bondscoach Morten Olsen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties